September 9, 2010

Memang Kurang Hajaqqqq...SIAKKK!!!

Dorang nie mmg melampau la....
nape la dorg nie ngemol nau...
aku malas nk ckp byk la...
seb baek la esok da raye...
xder mood nk hanginnn dgn dorang yg bengong nih...
korang layan kan je la gamba2 ni....

























aik, leh plak ek...














ini paling melampau...


emmm...korang pk la sendiri...
mmg xtau bersyukur punyer org...
da la sedara mara dorg ramai kt cnie..
cari rejki kt tempat kite...
bawak2 la bersyukur sket..
ni ikut perasaan jek...
harap2 dorg nie cepat2 la INSAF...
ape2 pon, slamat ari ghayer....

7 comments:

little cart00n said...

mmg kuang ajar!
supposed rakyat dorg yg bekerja kat M'sia dibuang dan sekat kemasukan rakyat indon ke M'sia!buat penat je bg duit kat rakyat luar, tapi kita kena pijak!huhuh

opsss..kan da over ni..hahhaa

p/s: camat hari raya..:)

S H A D E L ™ said...

ugh ~ sangat x brtamadun !!!

Nana said...

apa ada hal...
itu je yg mampu diorunk buat...
at least kita xbodoh mcm diorunk
lg diorunk buat mcm ni..lg tunjukkan mentaliti rakyat diorunk ..lbh2 bila baling najis kat embassy malaysia tu...

kata nk perang..tak dtg2 pun..dr buluh runcing..ke group bendera..terus ke laskar merah putih..haram xnampak batang hidung kt nak serang...kalau serang pun ..jgn risau bdk2 PLKN mampu uruskan diorunk..askar xya buang ms handle kes kecik mcm ni ahahahha

ibusyireen said...

dasar mat hendon!!!kalo dh hendon tu, mmg hendon gak!!!buduhhh!!!
p/s: oppsss! teremosi sudah... ;)

Whoda said...

my family da byk kali tukar maid..then lepas tamat kontrak dorang, ade yg sanggop call my mom, nanges2 nak keje balik..hadoi mereka nie mmg xsedar diri la..tyme nak duet merayu nak keje tapi leh lak dorang wat camni kat negare yg dorang cari makan..mmg xde otak

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. astakfirullah...
~> skit hti sgt tgok diowg wt cmtu..
pdahal byk dri diowg bragama Islam..
kita pn byk bragama Islam..
huu..
btw thanks 4folow me... ^__^
wassalam..

SURIA AMANDA said...

sudah semestinya kurng ajar..diorang x fikir..rakyat diorang makan gaji kat sini siap boleh kirim duit bina banglo kat sana..apa cer kan..kalau xde malaysia sampai bila pun diorang ttp susah la...

Post a Comment

Hidup Mesti Terus © 2008 Template by:
SkinCorner